Schilderwerk

Buitenschilderwerk

Uw huis, uw kostbaarste bezit! U wilt graag dat dit kostbare bezit goed beschermd is tegen de verschillende weersinvloeden, en beschermt blijft. Om dit te realiseren is het van belang dat het houtwerk van uw huis een zodanige behandeling ondergaat dat het in een goed water- en zonafstotend verfsysteem staat. Maar het gaat natuurlijk niet alleen om bescherming, het oog wil ook wat want wat is er nu mooier dan een goed verzorgd huis dat netjes in de verf staat te glanzen. Het is tenslotte ook uw visitekaartje!

Binnenschilderwerk

Waarom binnenschilderwerk? Heel simpel; het is een belangrijk punt bij de bescherming van uw houtwerk. Daarbij is het ook voor een heel groot gedeelte een stukje verfraaiing. De materialen die binnen zijn toe te passen zijn zeer uiteenlopend: van eenvoudig tot zeer exclusief, strak tot sfeervol. De binnenschilderafwerkingen die wij voor u kunnen verzorgen zijn onder andere:

  • wanden en plafonds texen of airless spuiten
  • wandafwerking door middel van behang of glasvlies
  • kozijnen en deuren traditioneel lakken of airless spuiten

Interieurschilderwerk is een ambacht waar veel bij komt kijken: geduld, precisie, vakkennis, technieken, ervaring en liefde voor het vak. Is uw huis binnen toe aan een opfrisbeurt of wilt u gewoon eens iets anders? Met gebruik van de modernste middelen kan uw huis worden veranderd volgens de laatste trends of volgens uw eigen wensen. Mooi schilderwerk geeft een extra dimensie aan het interieur van een huis en dat voegt waarde toe aan het woongenot.